برگزاری کارگاه آموزشی پروتکل آفلاین برای کارشناسان اورژانس ۱۱۵ استان

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۴ کد : ۳۳۵۵۵ اخبار دانشگاه
کارگاه آموزش پروتکل آفلاین با حضور و تدریس معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور در اردبیل برگزار شد
برگزاری کارگاه آموزشی پروتکل آفلاین برای کارشناسان اورژانس ۱۱۵ استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کارگاه آموزشی پروتکل آفلاین با حضور ۹۰ نفر از پرسنل عملیاتی و پرستاران تریاژ تلفنی با تدریس دکتر نوری ساری، معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور در سالن غدیر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

فرهاد غیبتی، معاون فنی و عملیات اورژانس ۱۱۵ استان، هدف از برگزاری این کارگاه یکروزه را مرور و به روزرسانی اطلاعات علمی، پیشبرد اهداف آموزشی و همچنین آمادگی کارشناسان ۱۱۵ در شرایط مختلف اورژانسی عنوان کرد.

گفتنی است این کارگاه به همت واحد معاونت فنی و آموزش اورژانس پیش بیمارستانی اردبیل برگزار شد و آزمون این دوره بصورت اینترنتی برای شرکت کنندگان فعال خواهد شد.