برگزاری جلسه هماهنگی اعضای پایگاه خبری مفدا دانشگاه

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۶ کد : ۳۳۶۴۳ اخبار دانشگاه
جلسه هماهنگی اعضای پایگاه خبری مفدا دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد
برگزاری جلسه هماهنگی اعضای پایگاه خبری مفدا دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این جلسه با حضور دکتر رجب دشتی، مدیر فرهنگی و رضا مرادی، مدیر روابط عمومی دانشگاه در سالن جلسات سیمرغ معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

دکتر دشتی، مدیر فرهنگی دانشگاه در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت کار رسانه‌ای و تأثیر این فعالیت‌ها در زندگی شخصی و اجتماعی دانشجویان گفت: با توجه به شروع سالتحصیلی و استقبال از دانشجویان نوورود در هفته‌های آتی، رسالت دانشجویان عضو مفدا در اطلاع‌رسانی و پوشش اخبار دانشگاه بسیار خطیر است.

مرادی، مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن تشریح اهداف فعالیت پایگاه‌های خبری وبدا و مفدا در دانشگاه‌های علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: حضور دانشجویان در فعالیت‌‌های رسانه‌ای بسیار ارزشمند و برای دانشگاه یک ظرفیت عظیم است که این فعالیت‌ها باید مورد حمایت واقع شود.

در ابتدای این جلسه نیز توضیحاتی توسط محمدرضا فرض‌اللهی، مدیر مفدا دانشگاه در رابطه با فعالیت‌های صورت گرفته، ارائه شد.

آخرین ویرایش۱۴ مهر ۱۴۰۳