برگزاری سلسله کارگاه‌های توانمندسازی و تجلیل از همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۹ کد : ۳۳۶۸۶ اخبار دانشگاه
با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، سلسله کارگاه‌های توانمندسازی ویژه کارکنان این معاونت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، سلسله کارگاه‌های توانمندسازی ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با سخنرانی دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در سالن شهیدان نوعی‌اقدم برگزار شد.

در این کارگاه، مباحثی در رابطه با رفتار سازمانی کارکنان در محیط اداری، نحوه تعامل در سازمان و پیشبرد اهداف تعیین شده با هدف موفقیت در کار سازمانی، به حاضران ارائه شد.

در این مراسم از همکاران بازنشسته، جانباز، رزمنده و ایثارگر، فرزندان شهدای والامقام و همکارانی که به تازگی صاحب فرزند شده‌اند، تجلیل شد.