کسب مقام پنجم مسابقات جهانی دارت توسط سمیه بخشی، همکار بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل

۱۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴ کد : ۳۳۶۹۷ اخبار دانشگاه
در مسابقات جهانی دارت، خانم سمیه بخشی، همکار بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل موفق به کسب عنوان پنجم شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در مسابقات جهانی دارت (جام صفوی) که به میزبانی اردبیل برگزار شد بانوان اردبیلی موفق به کسب مدال و رنک جهانی شدند.

در بخش بانوان این مسابقات که با شرکت ۱۴۱ بازیکن برگزار شد خانم شهلا رواجی، بازیکن اردبیلی موفق به کسب مقام سوم مشترک و مدال برنز شد.

همچنین در این رده، خانم سمیه بخشی، همکار بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل، موفق به کسب مقام پنجم مشترک شد و رنک فدراسیون جهانی دارت را کسب کرد.