برگزاری اجلاس دو روزه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور

۱۹ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۷ کد : ۳۳۷۱۸ اخبار دانشگاه
اجلاس دو روزه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اجلاس دو روزه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

دکتر موهبتی، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی وزارت بهداشت و دکتر خسرو صادق نیت، مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی در این اجلاس شرکت داشته و سخنرانی کردند.

حجت‌الاسلام استاد قرائتی نیز سخنران ویژه این مراسم بود که در جمع معاونین فرهنگی و دانشجویی  دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور حاضر شد.

گزارش صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت (مباحث مرتبط با وام‌های دانشجویی‌، خوابگاه‌ها و...)، قرآن و عترت، فعالیت‌های فرهنگی و استقبال از دانشجویان نوورود، محوریت موارد مطرح شده در این اجلاس دو روزه بود.