دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با فرماندهی انتظامی استان

۲۱ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۶ کد : ۳۳۷۲۷ اخبار اصلی
بمناسبت هفته فراجا، رئیس و معاونین دانشگاه با فرماندهی انتظامی استان دیدار کردند
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با فرماندهی انتظامی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بمناسبت هفته فراجا، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه با فرمانده انتظامی استان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که معاونین و مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه ضمن تبریک هفته فراجا بیان داشت: همکاری مشترک دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل و فرماندهی انتظامی استان در حوزه بهداشت و درمان و غذاودارو در پیشگیری از تخلفات، بسیار موثر بوده و لازم است تشکر و قدردانی خود را از مجموعه فرماندهی انتظامی استان داشته باشیم.

در این دیدار سردار جواد تقوی، فرمانده انتظامی استان نیز در سخنانی از تلاش مدافعان سلامت و ایثارگری های جامعه پزشکی و دانشگاه قدردانی کرد.

همچنین به پاس تلاش ها و همکاری های حافظان امنیت، لوح تقدیری از طرف رئیس دانشگاه به فرمانده انتظامی استان اهدا شد.