پنجمین مأموریت بالگرد اورژانس ۱۱۵ اردبیل و انتقال شیرخواره ۹ ماهه از شهرستان فخراباد به بیمارستان بوعلی اردبیل

۱۹ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۸ کد : ۳۴۰۷ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار

️به گزارش خبرنگار وب دا و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

سرپرست مرکزمدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی استان از پنجمین پرواز بالگرد اورژانس هوایی جهت انتقال بیمار شیرخواری ۹ ماهه در سال جاری خبر داد. این کودک بعلت اسهال و استفراغ خونی واحتمال آسپیراسیون ریوی وبروز مشکلات تنفسی از سه راهی کنگرلو توسط آمبولانس به فخرآباد اعزام و توسط بالگرد اورژانس جهت درمان تخصصی به بیمارستان بوعلی اردبیل در صبح یکشنبه ۱۹ فروردین انتقال یافت.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

لینک دانلود فایل