رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل / احداث بیمارستان هزار تختخوابی در اردبیل یکی از ضرورت‌های توسعه درمانی استان است.

۲۶ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۶ کد : ۳۴۵۹ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتراخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در سال جدید ضمن تبریک سال نو و مبعث اکرم رسول (ص) و انتصاب و حضور سه تن از معاونین جدید در هیئت رئیسه دانشگاه با اظهار امیدواری در اثرگذاری معاونین جدید در حوزه‌های خود گفت: بر اساس سطح بندی خدمات درمانی از طرف وزارت بهداشت، هدف گذاری تا سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۳۴۰۰ تخت بیمارستانی استان پیش بینی شده و در این راستا احداث بیمارستان هزار تختخوابی در اردبیل با توجه به جمعیت موجود و جمعیت شناور استان امری حیاتی و ضروری است.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری افزود: علیرغم توسعه درمانی و افزایش تخت های بیمارستانی در چند سال اخیر، امکانات و تخت های موجود جوابگوی مراجعات مردمی در استان نیست واین موضوع را می‌شود با مشاهده تختهای اکسترا و پر از بیمار بیرون از بخش در راهروهای بیمارستانی درک کرد.

وی اجرای برنامه عملیاتی دانشگاه را یکی از اولویت‌های اساسی دانست و گفت: در جهت توسعه درمانی و بهداشتی و آموزشی، فرهنگی و سایر بخش های دانشگاه برنامه عملیاتی سال ۹۷ ترسیم شده است و امیدواریم با پیگیری معاونین و مسئولین اجرایی دانشگاه در سال ۹۷ به هدفگذاری تعیین شده دست پیدا کنیم.

این مقام مسئول اظهار داشت: امسال هدف گذاری دانشگاه در جهت توسعه درمانی و رفع مشکلات درمانی به ویژه اتمام پروژه اورژانس بیمارستان امام (ره) اردبیل ساختمان تروما، بیمارستان پارس آباد و گسترش بیمارستان مشکین‌شهر با ۹۷ تخت بستری و توسعه فضاهای آموزشی است.

دکتر اخوان اکبری به جایگاه پژوهش دانشگاه در استان اشاره کرد و گفت: در بحث پژوهش نیازمند حرکت جهشی هستیم و امیدواریم با برنامه ریزیهای که معاونت پژوهشی دانشگاه در نظر گرفته اند بتوانیم شاخص های تحقیقاتی دانشگاه را در رنکینگ کشوری و جهانی ارتقا دهیم.

وی ارتقای شاخص های بهداشتی و اجتماعی را نیز یکی از اهداف عمده دانشگاه در سال جدید دانست و گفت: ارتقای کمی و کیفی شاخصها و خدمات بهداشتی در سال جدید مد نظر است به ویژه در بحث اجتماعی سازی سلامت با توجه به ایجاد معاونت جدید دانشگاه، اقدامات اساسی در جهت جلب مشارکت های مردمی و ارگانهای مرتبط با سلامت برداشته می شود.

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۳۹۷