نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در شهرستان کوثر

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۷ کد : ۳۵۱ اخبار اصلی اخبار
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شنبه 23 آبان ماه با حضور فرماندار، معاونین و نماینده مردم کوثر و خلخال در شهرستان کوثر برگزار شد.
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در شهرستان کوثر

به گزارش روابط عمومی وخبرنگار وب دا:

دکتر پورفرضی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که بمنظور بررسی مشکلات بهداشتی درمانی در این شهر حضور یافته بود به خبرنگار وب دا گفت: در نشستی که اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با حضور مسئولین شهرستان کوثر برگزار شد ضمن بررسی مسائل و مشکلات شهرستان کوثر مقرر شد جهت تقویت سیستم ترابری و فوریت های پزشکی شبکه بهداشت و درمان کوثر یک دستگاه امبولانس بنز به همراه یک دستگاه خودرو تحویل شبکه گردد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: یکی دیگر از تصیمات جلسه احداث مراکز بهداشتی درمانی فیروز آباد و فوریت های پزشکی کوثر بود که با فراهم شدن امکانات احداث کمک شایان توجهی در حل مشکلات فرا روی این منطقه خواهد شد.

وی ادامه داد: تمهیدات لازم جهت تکمیل و تجهیز بیمارستان کوثر اندیشیده شده است و به یاری خداوند با راه اندازی این بیمارستان شاهد ارتقای کیفیت خدمات درمانی در این شهرستان خواهیم بود.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۳۹۵