پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت امام عصر (عج)، روز معلم، استاد و هفته آموزش علوم پزشکی

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۵۸۳ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتر قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان ولادت حضرت مهدی (عج) و ۱۲ اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد علامه شهید مرتضی مطهری وبزرگداشت روز معلم، استاد وهفته آموزش پیام تبریکی بشرح ذیل صادر گردند.

به گزارش خبرنگار وبدا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
الرَّحْمَنُ (۱) عَلَّمَ الْقُرْآنَ (۲) خَلَقَ الْإِنْسَانَ (۳) عَلَّمَهُ الْبَیَانَ...))

حمد و ثنا گویان سر تعظیم به درگاه خداوند تبارک و تعالی فرود می آوریم که آدمی را اسماء پر معنا و با مسمّی تعلیم فرموده و لسان انسان را طریقی برای نمود و ظهور عواطف و لطایف، از برای وی موهبت داشته است.
تقارن خجسته میلاد امام عصر (عج) ونیمه شعبان را با سالروز شهادت دانشمند فرزانه، استاد مرتضی مطهری وبزرگداشت مقام معلم، استاد وهفته آموزش را به فال نیک میگیریم و دگربار شاهدیم که آفتاب روشنی بخش ۱۲ اردیبهشت از افق لاجوردین انقلاب شکوهمند اسلامی سرزده و به نام بزرگمرد عرصه علم و اندیشه و عشق و عرفان استاد علامه شهید مرتضی مطهری در ایران عزیز طنین انداز نموده است. و چه زیبا و به شایستگی این روز عظیم را به روز معلم واستاد نامگذاری نموده اند، تا هر کس با هر کلام و بیان و اقدام این رهپویان طریق انبیاء را تکریم نموده و تقدیر نماید.
اینجانب ضمن تبریک میلاد باسعادت منجی عالم بشریت، برپاکننده قسط و عدل حضرت مهدی موعود (عج) بر عموم شیعیان ومنتظرانش وبادرود و سلام بر روح بلند و متعالی اندیشمند برتر جهان اسلام، شاگرد ممتاز مکتب امام و حوزه و دانشگاه استاد شهید مرتضی مطهری،، این روز بزرگ وهفته آموزش را به تمامی و اساتید و معلمین گرانقدر و عموم کارکنان و زحمتکشان عرصه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی تبریک عرض نموده، تلاش و ایثار معلمان و اساتید ارجمند و فرهیخته دانشگاه را با سپاس و احترام و تکریم گرامی میداریم.

دکتر قدرت اخوان اکبری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل