معاون امور بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان اردبیل / نظارت بهداشتی بر اصناف در ایام ماه مبارک رمضان تشدید می گردد.
به گزارش رواب عمومی و خبرنگار وب دا:
دکتر بابک نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و رییس مرکز بهداشت استان از برنامه ریزی برای افزایش نظارت بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی در طول شبانه روز در ایام ماه مبارک رمضان توسط بازرسان بهداشت محیط در سطح استان خبر داد و گفت: سلامت مواد غذایی اولویت مهم ویژه مرکز بهداشت استان می باشد.
دکتر بابک نخستین افزود: در این ایام، نانوایی و فطیرپزان، شیرینی پزان و قنادان، تالارها و غذاخوریها و لبنیات فروشان و آش فروشی ها وحلیم فروشان و سایر اماکن مرتبط مورد نظارت و بازرسی ویژه قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: بازرسان بهداشت محیط در این اماکن بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط و تجهیزات و سلامت موادغذایی و استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی، عدم استفاده از رنگ و افزودنی غیرمجاز و استفاده از ظروف یکبار مصرف بهداشتی و نظارت خواهند داشت.
معاون امور بهداشتی در ادامه با بیان اینکه در آستانه ماه رمضان با تعدادی از متخلفان برخورد گردیده است گفت: بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی، در سطح استان، ضمن ارایه آموزش های لازم به متصدیان و شاغلین، در صورت مشاهده تخلف با متخلفان بصورت جدی برخورد خواهند کرد.
رییس مرکز بهداشت استان ضمن در خواست از شهرداران جهت جمع اوری دستفروشان مواد غذایی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند از مردم خواست جهت حفظ و تامین سلامت خود، از خرید هرگونه مواد غذایی از دستفروشان خودداری نمایند.
وی در پایان ضمن دعوت از عموم مردم برای دقت بیشتر در هنگام خرید اقلام مواد غذایی از اماکن بهداشتی و نیز تاکید بر عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای خرید مواد غذایی داغ از قبیل آش و حلیم در این ایام، از هم استانیهای عزیز درخواست هر گونه شکایت بهداشتی خود را با سامانه دریافت شکایت مردمی وزارت بهداشت با شماره تلفن ۱۹۰ بصورت شبانه روزی و رایگان در میان بگذارند.