برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۲ کد : ۳۶۸۳ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
ستاد اقامه نماز دانشگاه امروز با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای بیمارستانها و اعضاء ستاد در سالن جلسه ریاست دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه

حجت الاسلام و المسلمین واحدی زاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به جایگاه عظیم اعتقادی و معنوی نماز گفت: نشست اعضای ستاد اقامه نماز در ایام پرفیض ماه مبارک رمضان با موضوع ترویج فرهنگ و توسعه فریضه اقامه نماز، همچنین تقویت جایگاه معنوی نماز در سطح دانشگاه و تاکید بر اهمیت موضوع از سوی متولیان و مدیران دانشکاه تشکیل شد.

وی افزود: پیرو تصمیمات متخذه در ستاد، مقرر گردید مقدمات بحث پژوهش و تحقیقات با محوریت نماز در سطح اساتید و کارکنان بصورت تخصصی پیگیری شود و خوشبختانه پیش نویس سند راهبردی شورای اقامه نماز، تشکیل کمیته اقامه نماز و هیئت امنای مساجد و نمازخانه های دانشگاه نیز جزو مباحث هدفدار این نشست بود.

در پایان اعضای ستاد نماز دانشگاه نکته نظرات خود را در راستای ترویج و توسعه نماز مطرح کردند.