پیام گرامیداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت آزاد سازی خرمشهر

۰۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۸ کد : ۳۶۸۶ اخبار اصلی
بی شک آزادسازی خرمشهر قهرمان را باید مرهون تلاش و استقامت انسانهای پاک، صادق، مبارز، خود باور و خدا محوری دانست که پیام آزادی و آزادگی را فریاد کشیدند ودر لبیک به رهبر و مقتدای خویش، عشق و دلدادگی را جاودانه ساختند. یقیناً این حماسه بزرگ در تاریخ انقلاب ودفاع مقدس ایران اسلامی همچون برگ زرینی جاودانه خواهد ماند و رشادت دلیرمردان آن، سینه به سینه در تاریخ این مرز و بوم به یادگار خواهد ماند.
پیام گرامیداشت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت آزاد سازی خرمشهر

خرمشهر را خدا آزاد کرد. امام خمینی ره

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات آزادسازی وفتح غرورآفرین خونین شهر، سالروز این فتح بزرگ را خدمت ملت خداجو و ولایت مدار، رزمندگان، ایثارگران، جانبازان، خانواده های معظم شهدا و بسیجیان هشت سال دفاع مقدس تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم در مسیر توسعه، پیشرفت و آبادنی کشورعزیزمان همواره موفق و موید باشید.

دکتر اخوان اکبری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل