برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان
به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:
جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان امروز با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری اردبیل و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد.
در این جلسه معاون سیاسی امنیتی استانداری اردبیل و رئیس کارگروه با تأکید بر برخورد جدی با متخلفین و تهدید کنندگان سلامت مردم گفت: برخورد جدی با متخلفین و تهدید کنندگان سلامت مردم در دستور کار قرار دارد و با هرگونه تخلف از موازین بهداشتی که امنیت سلامتی مردم را به مخاطره بیاندازد با ابزارهای قانونی به صورت جدی برخورد میشود.
نواداد بحث فرهنگ سازی برای تامین سلامت مردم را از امورات مهمی دانست که باید از طریق دستگاههای ذیربط و به ویژه صدا و سیما اطلاع رسانی شود.
دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این جلسه به موضوع آلودگی هوای اردبیل اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش جمعیت و استفاده از آلاینده های زیست محیطی موضوع آلودگی هوای اردبیل جدی است اما به خاطر نبود دستگاه سنجش آلودگی امکان رصد کیفیت آن وجود ندارد و در این زمینه نیاز است از طریق محیط زیست و اداره هواشناسی دستگاههای سنجش آلودگی هوا نصب شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه به تب کریمه کنگو اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این بیماری در بعضی از استانهای کشور مشاهده شده است ضرورت دارد جهت پیشگیری و کنترل این بیماری اقدامات لازم از طریق دستگاههای متولی و کارگروه انجام شود.
وی ادامه داد: جهت پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو ضرورت دارد با کشتارهای غیر مجاز برخورد جدی صورت پذیرد.
دکتر اخوان اکبری اظهار داشت: بحث رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاه های استان اردبیل و نظارت دقیق بر آنها از مواردی بود که در کارگروه مطرح و مقرر شد کشتارگاه هایی که از لحاظ بهداشتی موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند سریع مشکلات خود را مرتفع سازند و جهت کنترل بیماریهای مشترک بین دام و انسان در مناطقی که کشتارگاه های بهداشتی وجود ندارد با استفاده از یخچالهای صنعتی این مهم صورت پذیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه کنترل بروز و شیوع بیماری وبا در فصل گرما را یکی از اقدامات کنترلی مهم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دانست.
این مسئول ادامه داد: ۹۵ درصد آب شرب روستاهای اردبیل در سال ۹۶ کلرزنی شده و در چرخه مصرف قرار گرفته است ضمن اینکه ۴۶ درصد روستاها از لحاظ آب شرب تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی و لوله کشی نیستند و صرفاً از طریق نظارتهای بهداشتی و میراب ها، کنترلهای بهداشتی صورت می گیرد.