برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۳۸۰۲ اخبار اصلی
برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا: محفل انس با قرآن کریم با حضور چند تن از قاریان و حافظان قران کریم و نونهال حافظ کل قرآن و با شرکت جمعی از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد. در این مراسم دکتر اخوان اکبری رییس دانشگاه با تقدیر از مسئولان برگزاری محفل انس با قران کریم گفت: آنچنان که بنیانگزارکبیرانقلاب حضرت امام خمینی (ره) فرمودند:«ما،مادامی که درپناه قرآن هستیم بردشمنان غلبه خواهیم کردواگرخدای نخواسته دشمنان اسلام مارا از اسلام وقرآن جداکردند،باید بنشینیم وببینیم که ما درذلت وخفت بندگی زندگی می کنیم.» رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری که براساس تعالیم اسلام ناب محمدی(ص)وقرآن کریم وسیره ائمه معصومین (ع)است را اگردرک نمائیم زندگی ما متحول خواهدشد . ایشان تأکید می نمایند:«عزیزان من قرآن نور است .قرآن را هر روز تلاوت کنید ،هرچه تلاوت کردید به ترجمه آن هم نگاه کنید ،بگذارید این مفاهیم درذهن شما حک بشود،درآن صورت فرصت تدبر پیداخواهیدکرد و مسأله حفظ راهم خیلی جدی بگیرید .» وی برگزاری جلسات قرآنی را بسیار مهم واثربخش خواند و گفت: اینگونه محافل قرآنی می تواند تبلیغ خوبی برای شرکت عموم مردم دراین جلسات باشد.مطمئن باشید می توانیم فرزندانمان را از کودکی آموزش دهیم وآنان هم علاقه مند هستندآنچه راشما آموزش بدهید یادبگیرند. وی به ابعاد وموضوعات سلامت که درقران تصریح شده اشاره کردوافزود ؛مفاهیم ارزشمندی دربحث طهارت وسلامتی جسم وروح وروان انسان وسالم زیستن ان درکلام سراسر نور ورحمت خداوند متعال بیان شده که اگر انسانها به این نکات ریز ومهم و اموزه های قرانی عمل کندبی تردید سلامتی خود را تضمین خواهد کرد ازجمله عدم اصراف درتغذیه ،رعایت بهداشت فردی واجتماعی وصدها موضوعات ارزشمند قرانی که ضامن سلامت جسم وروح انسان است. حجت الاسلام واحدی زاده رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز با اشاره به برکات برگزاری محافل انس با قران کریم گفت: قرآن بزرگترین محور اتحاد بین همه مسلمان هاست و مرجع رفع اختلافات فرقه ای و گروهی می باشد . رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: اوصاف بسیاری از خود قرآن در قرآن آمده است که به عظمت آن اشاره شده است و انسان را به استوار ترین را هها هدایت می کند . وی به نقل از امیر المونین (ع) اظهار داشت : قرآن کریم اقیانوسی است بی کران که مسئولیت تبیین محتوای وحی و تعقل احکام و قرائن آن بر عهده پیامبر گذاشته شده است و رسیدن به اعماق آن جز برای معصومان میسر نیست و باید در قرآن تدبر کرد .