کارگاه مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا با اولویت التور و طغیان برگزار شد.

۰۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۴ کد : ۳۸۵۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۵۱۴
کارگاه مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا با اولویت التور و طغیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:
کارگاه مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا با اولویت التور و طغیان با حضور مسئولین بیماری‌ها، مسئولین بهداشت محیط، کارشناسان بیماری‌های منتقله از آب و غذا، فوکال پوینت‌های استقرار استاندارد آزمایشگاه و کارشناسان تشخیص آزمایشگاهی ویبریو کلرا شهرستانهای تابعه در سالن جلسه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.
دکتر سلطان محمدزاده مدیر بیماری‌ها ی دانشگاه گفت: هدف از برگزاری این کارگاه تقویت همکاریهای درون بخشی و برون بخشی و حساس سازی و تشدید برنامه پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا و گزارش طغیانها بمنظور آمادگی سیستم شبکه جهت مقابله و پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا بویژه التور بود.
مدیر بیماری‌ها ی دانشگاه افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و گرم شدن هوا و ورود مسافران و گردشگران از نقاط مختلف کشور به شهرهای گردشگری استان (اردبیل، سرعین، مشکین شهر و...) و احتمال شیوع بیماری‌های اسهالی، تقویت و تشدید برنامه با اطلاع رسانی عموم و تهیه نمونه از افراد علامتدار ضروری می‌باشد.
وی بیان کرد: از مهمترین بیمارهای منتقله از آب و غذا اسهال خونی، تیفوئید، بوتولیسم و التور است.
دکتر سلطان محمدزاده اظهار داشت: تهیه و استفاده از آب و غذای سالم از مهمترین راههای پیشگیری از این بیماری‌ها می‌باشد.

آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۳۹۷