اجرای طرح بازرسی از صنوف حساس بصورت یکپارچه در استان / مرحله اول بازدید، چلوکبابی ها و غذاخوریهای کل استان

۰۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۳۸۹۶ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۶۵۲
با توجه به ضرورت اجرای طرح تشدید بازرسی در ساعات غیراداری و جهت نظارت بیشتر، توسط مرکز بهداشت استان نسبت به بازرسی یکپارچه صنوف حساس به تفکیک صنف و بصورت یکنواخت اقدام و مرحله اول طرح با بازرسی از کلیه رستورانها، غذاخوریها، بیرون برها، آشپزخانه مرکزی، کترینگ، سلف سرویس و... روز چهارشنبه مورخه ۹۷.۰۴.۰۶ بصورت یکپارچه در استان اردبیل آغاز و ۱۰۶ بازرس بهداشت محیط در قالب ۲۶ تیم نظارتی و علمیاتی کلیه اماکن ذکر شده را مورد بازدید و بازرسی قرار دادند.
اجرای طرح بازرسی از صنوف حساس بصورت یکپارچه در استان / مرحله اول بازدید، چلوکبابی ها و غذاخوریهای کل استان

 

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار و ب دا:

با توجه به ضرورت اجرای طرح تشدید بازرسی در ساعات غیراداری و جهت نظارت بیشتر، توسط مرکز بهداشت استان نسبت به بازرسی یکپارچه صنوف حساس به تفکیک صنف و بصورت یکنواخت اقدام و مرحله اول طرح با بازرسی از کلیه رستورانها، غذاخوریها، بیرون برها، آشپزخانه مرکزی، کترینگ، سلف سرویس و... روز چهارشنبه مورخه ۹۷.۰۴.۰۶ بصورت یکپارچه در استان اردبیل آغاز و ۱۰۶ بازرس بهداشت محیط در قالب ۲۶ تیم نظارتی و علمیاتی کلیه اماکن ذکر شده را مورد بازدید و بازرسی قرار دادند.

دکتر نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان با حضور در یک تیم نظارتی به همراه رئیس شعبه ویژه دادیاری رسیدگی به تخلفات بهداشت محیط و حرفه ای، ضمن اشاره به اهمیت طرح، اجرای این طرح را در جهت ارتقاء سطح سلامت و امنیت غذایی جامعه و همچنین مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی مهم و تاثیر گذار دانست.

وی افزود: با ایجاد شعبه ویژه دادیاری رسیدگی به تخلفات بهداشتی را در دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان، ایجاد شعبه ذکر شده را نشان از اهتمام دستگاه نسبت به سلامت امنیت غذایی مردم و همکاری با برنامه های دانشگاه علوم پزشکی بدنبال برگزاری جلسات متعدد ریاست محترم دانشگاه با دادستانی دانستند.

عطا لو معاون دادستانی نیز آمادگی دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان و تمامی دادستانهای شهرستانهای تابعه را در اجرای برنامه های نظارتی و کنترل و بازرسی خصوصاً برنامه های بهداشت محیط اعلام نمودند.

دکتر نخستین در ادامه افزود: لازم به ذکر است طی ۶ ماه آینده این طرح ادامه داشته و بازرس های بهداشت محیط، هر دو هفته یک بار و یک صنف را بصورت یکپارچه در استان مورد بازدید و بازرسی قرار خواهند داد.

گفتنی است در اولین مرحله این طرح بالغ بر ۵۰۰ رستوران، چلوکبابی، غذا خوری، آشپزخانه مرکزی، کترینگ، غذاپزها و بیرون برها در سطح استان مورد بازدید قرار گرفت و نسبت به مشکلات تخلف و موراد غیربهداشتی اعمال قانون گردید.

آخرین ویرایش۰۷ تیر ۱۳۹۷