افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت ۲۲ بهمن گرمی

۲۱ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۳۱ کد : ۳۹۹۹ اخبار دانشگاه اخبار
مرکز جامع خدمات سلامت ۲۲ بهمن شهرستان گرمی با هزینه کرد ۴۶۵ میلیون ریال در مساحت ۳۷۰ متر مربع امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و سایر مسئولین به بهره برداری رسید.
افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت ۲۲ بهمن گرمی

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری در آئین افتتاح این مرکز بیان داشت: در جهت توسعه خدمات درمانی در نقاط مختلف استان، این مرکز افتتاح و به جمعیت تحت پوشش شهری و روستایی خدمات ارائه می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: این مرکز تعداد ۵۳۷۷ نفر شهری و تعداد ۲۴۳۸ نفر جمعیت روستایی را با حضور پزشک، دندانپزشک، ازمایشگاه سل، مراقب سلامت، ماما و داروخانه تحت پوشش خود قرار میدهد.

وی اظهار داشت: مرکز جامع خدمات سلامت ۲۲ بهمن گرمی، ۵ خانه بهداشت ثابت و ۱۲ خانه بهداشت سیاری، ۹ روستای قمر را تحت پوشش خود دارد.