نشست بررسی مشکلات حوزه سلامت شهرستان گرمی

۲۱ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۷ کد : ۴۰۰۲ اخبار دانشگاه
جلسه بررسی مشکلات حوزه سلامت شهرستان گرمی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، فرماندار و نماینده شهرستان گرمی، اعضای هئیت رئیسه دانشگاه و برخی از مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان گرمی برگزار شد.
نشست بررسی مشکلات حوزه سلامت شهرستان گرمی

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حاشیه این جلسه به خبرنگار وب دا گفت: با توجهات ویژه دولت تدبیر و امید در خصوص توسعه و بسط خدمات درمانی در شهرهای محروم، امروز ضمن افتتاح و راه اندازی 2 پروژه مهم سی تی اسکن پیشرفته و مرکز جامع خدمات سلامت 22 بهمن در شهرستان گرمی، جهت بررسی و رفع مشکلات حوزه سلامت شهرستان در نشستی تخصصی با حضور معاونین دانشگاه، نماینده و فرماندار شهرستان گرمی مشکلات و مسائل شبکه بهداشت و درمان گرمی در خصوص نیروی انسانی، تجهیزات، پانسیون دانشجویی و دانشکده پرستاری مورد بحث بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار داشت: احداث دانشکده پرستاری یکی از خواسته های مسئولین گرمی هست که در صورت در اختیار گذاشتن زمین، کار احداث آن از طرف دانشگاه آغاز می شود.