کارگاه آموزشی دو روزه نرم افزار تحت وب پذیرش و جوابدهی آزمایشگاه برگزارشد.

۲۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۷ کد : ۴۰۲۰ اخبار دانشگاه اخبار
کارگاه آموزشی دو روزه کاربری نرم افزار تحت وب پذیرش و جوابدهی آزمایشگاه و سیستم انبارش در تاریخ‌های ۱۲ و ۱۳ تیر ماه سالجاری با حضور فوکال پوینت‌های استقرار استاندارد آزمایشگاه و تدریس مهندس محبیان کارشناس فنی شرکت رهاورد رایانه در سالن جلسه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

کارگاه آموزشی دو روزه کاربری نرم افزار تحت وب پذیرش و جوابدهی آزمایشگاه و سیستم انبارش در تاریخ‌های ۱۲ و ۱۳ تیر ماه سال جاری با حضور فوکال پوینت‌های استقرار استاندارد آزمایشگاه و تدریس مهندس محبیان کارشناس فنی شرکت رهاورد رایانه در سالن جلسه معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر نخستین معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی کاربران و آموزش برنامه‌های نرم افزار تحت وب، پذیرش و جوابدهی آزمایشگاه و سیستم انبارش در راستای یکپارچه کردن سیستم نرم افزاری در شبکه آزمایشگاه‌های بهداشت عنوان کرد و گفت: با عنایت به اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت به منظور تسهیل دسترسی مراجعین به نتایج آزمایشات و همچنین کاهش خطای پست آنالیتیک در آزمایشگاه‌های بهداشتی اقدام به تهیه نرم افزار شبکه ای آزمایشگاه شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه اظهار داشت: با اجرای این برنامه کلیه آزمایشگاه‌های بهداشت در سیستم شبکه مجهز به این نرم افزار بوده و دسترسی به اطلاعات از طریق سیستم تحت وب امکان پذیر است.