افتتاح و راه اندازی ۲ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری در مشکین شهر با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال

۰۳ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۱ کد : ۴۳۳۵ اخبار اصلی
همزمان با سومین روز هفته دولت ، دو پروژه بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، نماینده شهرستان مشکین شهر و جمعی از مسئولین شهری و استانی به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

همزمان با سومین روز هفته دولت، دو پروژه بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، نماینده شهرستان مشکین شهر و جمعی از مسئولین شهری و استانی به بهره برداری رسید.

دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حاشیه این افتتاح گفت: مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی فخر آباد که امروز به بهره‌برداری رسید با۹ خانه بهداشت و ۱۲ روستای تابعه جمعیت ۵۰۰۰ نفری را تحت پوشش خود قرار میدهد. ضمن اینکه مرکز خدمات جامع روستایی نقدی علیا که دومین پروژه افتتاحی امروز بود با۳ خانه بهداشت و ۸ روستای تابعه جمعیت ۲۳۰۰ نفری را تحت پوشش خود قرار خواهد داد.

دکتر قدرت اخوان اکبری افزود: برای هر کدام از این پروژه ها ۷۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.