پیام تبریک ریاست دانشگاه اردبیل به مناسبت عید سعید غدیر خم

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۷ کد : ۴۳۸۲ اخبار دانشگاه
پیام تبریک ریاست دانشگاه اردبیل به مناسبت عید سعید غدیر خم

دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با صدور پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک گفت:
شرح پیام به شرح ذیل می باشد:
واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوت و نقطه تلاقی آن با امامت است
غدیرخم، نقطه عطف ژرف اندیشی پیامبر خاتم (ص) برای قوام جامعه نوپا و نهال دیانتی بود که جامعه مسلمان آن روز را دعوت به عقلانیت، اعتدال و پویایی کرد. روز غدیر، راه رسیدن به سعادت و تکمیل دین و چگونه زیستن را معنا داد.
بی تردید واقعه غدیرخم، آغازی دیگر برای نوشیدن از چشمه زلال راستی، پاکدستی و انسانیت است که درست پس از مناسک حج، عیار تهذیب نفس سنجیده شد.

اینجانب فرا رسیدن عید سعید غدیرخم فرخنده سال روز انتخاب سرچشمه علم و حکمت و تجسم عینی عدالت، عید پیمان مستحکم نبوت و امامت و جوشش چشمه خوشگوار ولایت را به عموم همکاران، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تبریک و شادباش عرض می کنم.

امیدوارم واقعه عظیم غدیر که ممزوج با ولایت و مسلک و مکتب مولا علی (ع) است همواره سرلوحه امورات فکری ومعنوی مان قرار گیرد.

دکتر قدرت اخوان اکبری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل