کسب رتبه برتر کشوری توسط بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل در نخستین جشنواره ملی مدیریت منابع و مصارف

۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۴ کد : ۴۳۹۹ اخبار اصلی
از بیمارستان های موفق کشور در نخستین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع و مصارف تقدیر شد.

با حضور رییس مجلس و وزیر بهداشت
دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درگفتگو باخبرنگاروبدا با اعلام این خبر گفت:
به دنبال اجرای بسته های برنامه طرح تحول نظام سلامت که نقطه عطفی دربرنامه های کلان کشور خصوصاً حوزه سلامت کشورمحسوب میشد برنامه ریزیهای مختلفی پیرامون تقویت فعالیتها ی درمانی بیمارستانهای کشورصورت گرفت که یکی ازآنها کنترل منطقی مصارف ومنابع دردانشگاهها بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی به کسب موفقیت بیمارستان امام خمینی ره اردبیل ازبین بیمارستانهای کل کشور اشاره کرد ویادآورشد: در این جشنواره از ۱۵ دانشگاه و بیمارستان موفق کشور در مدیریت منابع و مصارف، تقدیربعمل آمد

وی اظهار داشت: در جشنواره ملی مدیریت منابع و مصارف از بیمارستان های امام خمینی (ره) اردبیل، افضلی پور کرمان، شهید نمازی شیراز، شهید بهشتی کاشان، حضرت علی اصغر (ع)، فیروزگر و شهید رجایی تهران نیز به عنوان بیمارستان های برتر تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است دراین مراسم، دکترخسروانی مدیربیمارستان امام خمینی ره اردبیل به نمایندگی از دانشگاه دراین مراسم حضور داشت و لوح تقدیر و تندیس جشنواره را از وزیر بهداشت دریافت کرد.

آخرین ویرایش۱۱ شهریور ۱۳۹۷