رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دربازدیدازغرفه ثبت نام صدور کارت اهدای عضو /هر بیمار مرگ مغزی می‌تواند با اهدای اعضای خود جان ۸ انسان دیگر را نجات دهد.

۲۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۵۶۸ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در عاشورای حسینی ضمن تسلیت شهادت امام حسین ع ویاران باوفایش در بازدید از غرفه ثبت نام عضویت کارت اهدای عضودانشگاه، اهدای عضو بیماران مرگ مغزی را نشات گرفته از فرهنگ ایثار مکتب انسان ساز تشیع دانست و گفت: اهدای عضو عملی انسانی و خیرخواهانه است که می‌تواند نجات‌بخش بیمارانی شود که به دلایلی چون ابتلا به بیماری‌های گوناگون یا حوادث غیرمترقبه به اعضا و یا نسوج پیوندی نیاز دارند.

دکتر قدرت اخوان اکبری ادامه داد: همه می‌توانند درامر اهدای عضو پیشقدم شوند و محدودیت سنی برای آن منظور نشده است. دریافت این کارت برای افراد الزام‌آور نیست و در هر زمان که تصمیم فرد تغییر کند، می‌تواند انصراف خود را اعلام نماید.

متقاضیان دریافت کارت پیوند عضو می‌توانند با پر کردن اطلاعات خود در سایت واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان اردبیل ثبت‌نام کنند.

وی همچنین از پرسنل و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که به صورت خودجوش در پاکسازی نقاط مختلف شهر از ظروف یکبار مصرف و زباله به صورت پارکبان، ماموران شهرداری را یاری کردند تقدیر و تشکر کرد.

آخرین ویرایش۳۰ شهریور ۱۳۹۷