سومین مرحله برنامه طرح تشدید و کنترل بهداشتی اماکن در ساعات غیراداری و ایام تعطیل اجرا شد.

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۷ کد : ۴۷۲۵ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۳۳

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر بابک نخستین معاون بهداشتی دانشگاه در مصاحبه ای با خبرنگار وب دا گفت: با عنایت به ضرورت اجرای برنامه طرح تشدید و کنترل بهداشتی اماکن در ساعات غیراداری و ایام تعطیل و در جهت جلوگیری یا به حداقل رساندن هرگونه اقدام غیربهداشتی توسط متصدیان، برنامه ابتکاری بازرسی یکپارچه صنوف توسط مدیریت سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه تهیه و در دست اجرا می باشد.
وی گفت: در سومین مرحله از اجرای طرح مزبور صنف اغذیه فروش (فست فود، ساندویچی، پیتزا فروشی، مرغ سوخاری و....) با حضور ۱۱۰ بازرس بهداشت محیط و نیروی پشتیبان در قالب ۳۴ اکیپ بازرسی و نظارتی و با حضور رئیس شعبه ویژه رسیدگی به جرائم بهداشت محیط، رئیس مرکز بهداشت شهرستان اردبیل و مدیر و کارشناسان ارشد سلامت محیط و کار استان اجرا و از حدود ۶۱۰ محل مرتبط با صنف مزبور بازرسی و ۱۴۶ اخطار صادر و نسبت به معرفی ۵ محل متخلف به مراجع قضایی اقدام گردید.

دکتر نخستین افزود: از ساعت ۱۹ تا ساعت ۲۳ روز دوشنبه مورخه ۹۷.۷.۹ در کل استان اجرا گردید و بصورت ادامه دار تا آخر سال تمام صنوف حساس علاوه بربازرسیهای روتین و معمولی در ساعات اداری توسط بازرسان، در ساعات غیراداری و ایام تعطیل نیز مورد بازرسی ضربتی قرارخواهند گرفت.

 

 

آخرین ویرایش۱۵ مهر ۱۳۹۷