مراسم روز جهانی غذا و تغذیه با تجلیل از مدیران کارخانجات غذایی نمونه استان برگزار شد

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۸ کد : ۴۷۷۸ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۱۸۵
مراسم روز جهانی غذا امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، معاون سیاسی امنیتی استاندار و جمعی از صاحبان و مدیران کارخانجات نمونه مواد غذایی امروز در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو اردبیل برگزار شد.
مراسم روز جهانی غذا و تغذیه با تجلیل از مدیران کارخانجات غذایی نمونه استان برگزار شد

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر قدرت اخوان اکبری با اشاره به ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا گفت: روز جهانی غذا توسط کشورهای عضو فعال در بیستمین کنفرانس این سازمان در سال ۱۹۷۹ که در واقع روز تاسیس فائو است نامگذاری شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: در این روز سازمان های بین المللی به انگیزه برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست تلاش می‌کنند.

وی بیان داشت: روز جهانی غذا تلنگری برای بیداری وجدان های به خواب رفته و روز همدردی با گرسنگانی است که از ابتدایی ترین حق زندگی یعنی غذا محرومند و در این محرومیت دستان بی توانشان از دامان زندگی کوتاه می‌شود.

این مقام مسئول اظهار داشت: الگوی تغذیه در کشور ایران الگوی نامناسبی است و افراد بسیاری از این بابت در معرض امراض قرار دارند و جهت جلوگیری از شیوع این امراض می‌بایست الگوی تغذیه صحیح در بین آحاد جامعه ترویج شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل نیز در این نشست با تشکر از صاحبان و مدیران کارخانجات صنایع غذایی برگزیده که با تولید محصولات مناسب سلامتی را به جامعه به ارمغان می‌آورند گفت: نعمت سلامتی از بزرگترین نعمت های خداوندی است که در اختیار بشریت قرار گرفته است و در این راستا افرادی که به انحای مختلف در تامین و حفظ سلامتی مردم کوشا هستند گامی ارزشمند بر می دارند.

دکتر ارزنلو معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد معاونت غذا و دارو از صاحبان صنایع مواد غذایی خواست استانداردهای لازم را در تهیه مواد غذایی رعایت نمایند.

دراین نشست جمعی از صاحبان و مدیران صنایع غذایی نمونه وبرجسته استان مورد تجلیل قرار گرفتند.

آخرین ویرایش۲۲ مهر ۱۳۹۷