اجرای آزمایشی طرح ارجاع الکترونیک بیماران در استان اردبیل
گام اول طرح ارجاع الکترونیک بیماران از مراکز خدمات جامع سلامت روستایی وشهری زیر بیست هزارنفر استان اردبیل به صورت آزمایشی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی خبرنگار وبدا:
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان این مطلب گفت: با اجرای طرح ارجاع الکترونیک بیماران که ابتدا در تمامی مراکز درمانی دولتی با هماهنگی وارجاع ازمناطق هدف که شامل روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و جمعیت عشایری میشود از آبانماه شروع، و بیماران از طریق سیستم الکترونیکی به مراکز درمانی بیمارستان های دانشگاهی و کلینیک های ویژه ارجاع داده میشوند.
دکتر قدرت اخوان اکبری ضمن بااهمیت خواندن این سیستم افزود: استان اردبیل جزو چنداستان پایلوت درکشور انتخاب شده و با اجرای این طرح صرفه جویی در هزینه های دارویی غیرضرور و جلوگیری از ازدحام ومراجعات متعدد بیماران به مراکز درمانی مختلف و درمان های تکراری بعمل آمده همچنین مدیریت دسترسی آسان به خدمات درمانی باهزینه ناچیز، افزایش و بهبود خدمات سلامت اتفاق می افتد. وی با بیان اینکه در ابتدا بیماران بعضی از تخصصها با اجرای این طرح به مراکز درمانی بزرگ ارجاع میشوند ودرادامه همه رشته ها تحت پوشش قرارخواهند گرفت اظهار داشت: اهمیت نظام ارجاع در سیستم سلامت تا آن جاست که گفته می شود ۸۰ درصد بیماری ها در سطح اول قابل تشخیص و درمان است، لذا اصلاح سیستم ارجاع می تواند به میزان زیادی بارمراجعات تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان ها را کاهش دهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تاکید کرد: پزشکان عمومی نقش اصلی را در خدمات سطح یک بر عهده دارند و اجرای نظام ارجاع با اتصال خدمات پزشکی عمومی (سطح یک) و خدمات تخصصی (سطح دو) موجب کاهش هزینه های نظام سلامت و ارتقای کیفیت خدمات درمانی و درنهایت به رضایت مندی مردم منتهی می شود.