اجرای مرحله چهارم طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی

۱۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۰ کد : ۵۲۵۹ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۴۸۵
اجرای مرحله چهارم طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی

اجرای مرحله چهارم طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:

طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی در حالی دیروز مرحله چهارم را سپری کرد که تاکنون با بازرسی های یکپارچه ازصنوف حساس و تاثیرگذار در سلامت مردم در سطح استان نتایج خوب و ارزشمندی را به دنبال داشته است.

دکتر بابک نخستین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در سه ماهه دوم سالجاری طرحی ابتکاری با عنوان طرح بازرسی یکپارچه صنوف در سطح استان توسط مدیریت سلامت و محیط و کار این معاونت تهیه شد که توانسته تاکنون تعدادی از صنوف حساس و تاثیرگذار در سلامت مردم رابصورت یکپارچه مورد بازرسی قرار دهد ونتایج خوب و ارزشمندی را حاصل کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: این طرح بصورت مشترک بابرخی از دستگاههای ذیربط اجرا شد و همکاری دستگاههای دخیل خصوصاً دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بسیار خوب و مناسب بوده و تاثیرگذاری دوچندان دراجرای طرح داشته است.

وی ادامه داد: مرحله چهارم طرح مزبور روز چهارشنبه مورخ ۱۴/‏۰۹/‏۹۷‬ با حضور و بازرسی حدود ۹۵ بازرس بهداشت محیط و۳۰ نیروی پشتیبانی از ۲۲۵ صنف قنادی، شیرینی پزی و فروش لوازم قنادی صورت گرفت و همزمان با آن با حضور معاون دادستان و رییس شعبه ویژه رسیدگی به جرایم وِیژه بهداشت محیط نسبت به تعطیلی و پلمپ بعضی از اماکن و محل نگهداری اقلام تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف اقدام گردید.

عمده اقلام توقیفی و ضبط شده از صنف مزبور، شامل اسانسهای صنعتی وغیر مجاز، رنگهای بسیار خطرناک و اسپریهای غیرمجاز که در تزیین شیرینی جات استفاده میشود بود.

آخرین ویرایش۱۵ آذر ۱۳۹۷