برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات کالاهای سلامت محور

۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۷ کد : ۵۳۴۹ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۸۰۲
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات کالاهای سلامت محور برای کارشناسان و مسئولین فنی کارخانه های مواد غذایی و آشامیدنی استان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین و مقررات کالاهای سلامت محور

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا:

کارگاه آموزشی "آشنایی با قوانین و مقررات کالاهای سلامت محور " با سخنرانی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب اسلامی استان اردبیل و مدیر کل تعزیرات حکومتی استان و با حضور مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانه های تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی سطح استان اردبیل، در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار گردید.

در این جلسه دکتر ارزنلو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذائی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف را از وظایف عمده معاونت غذا دانست و گفت:

کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیرقابل مصرف، تامین سلامت زنجیره تولیدات تا مصرف، رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی، کارشناسی نمونه های مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ارسالی از گمرک و تامین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی از وظایف است که ویا توسط کارشناسان این معاونت دنبال میشود.

درادامه این جلسه نجف زاده مدیر کل محترم تعزیرات حکومتی استان به تشریح قوانین تعزیرات حکومتی در حوزه بهداشت مواد غذایی و موارد قانونی مرتبط با مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور قانون مبارزه با قاچاق پرداخت.

در این نشست عتباتی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان ضمن تاکید بر تامین سلامت غذایی مردم و نظارت های موثر و کارآمد در واحدهای تولیدی مواد غذایی و برخورد جدی با متخلفان در این حوزه و ارجاع آنها به مراجع قضایی، آمادگی دادگستری استان را برای مقابله با هر گونه اقدام که سلامت عمومی را تهدید میکند اعلام نمود.

آخرین ویرایش۲۲ آذر ۱۳۹۷