پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی‎

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۶ کد : ۵۴۵۵ اخبار دانشگاه

دکتر قدرت اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی را به رهبرمعظم انقلاب و مردم انقلابی وخانواده داغدار آن فقید سعید تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت دکتر اخوان اکبری به شرح زیر است:

إذا مات العالم ثلم فی‌الإسلام ثَلمه لایسدّها شیء إلی یوم القیامه
خبر ارتحال عالم مجاهد و فقیه وارسته حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی برادر سه شهید والا مقام موجب تأثر و تأسف فراوان اینجانب گردید.
ایشان در طول عمر با عزت خود با خرد ورزی و مجاهدت منشأ تحولات بسیاری در دستگاه قضا شدند و در شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مجلس خبرگان رهبری در جهت انسجام و وحدت ایران اسلامی گام های ارزشمندی برداشتند و در خدمت به مردم و دفاع از حقوق ملت ایران و عراق تلاشهای بی شایبه ای نمود ند.
اینجانب ضمن ابراز تاسف و تاثر، این ضایعه سنگین را به رهبری فرزانه انقلاب، ملت شریف ایران، خانواده معزز ایشان و عموم دوستداران آن فقید سعید تسلیت عرض می‌نمایم.
از خداوند منان علو درجات و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان را مسئلت دارم.

دکتر قدرت اخوان اکبری
رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل