اولین رویداد کارآفرینی سلامت شمالغرب کشور برگزار واستارتاپ های برگزیده معرفی شدند

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۲ کد : ۵۵۰۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۳۰۶
اولین رویداد کارآفرینی سلامت شمالغرب کشور برگزار واستارتاپ های برگزیده معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و خبرنگار وبدا:
مسئول اجرایی رویداد کارآفرینی سلامت شمالغرب کشور در تشریح مراحل برگزاری این رویداد گفت: برای برگزاری رویداد کارآفرینی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از شهریور ماه ۹۷ در جلسه ستاد کارآفرینی و اشتغال دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصمیم گیری شد و همانجا با توجه به ظرفیت های مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه مصوب گردید طراحی و اجرای آن به مرکز رشد دانشگاه سپرده شود.
دکتر صادقه حسین زاده افزود: بلافاصله پس از ابلاغ این تصمیم از حدود ۴ماه قبل جلسات هماهنگی رویداد با حضور معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و رئیس دبیرخانه ستاد کارآفرینی و اشتغال و رئیس مرکز رشد دانشگاه آغاز گردید و مسئولیت های اجرایی آن بر عهده مرکز رشد دانشگاه و پشتیبانی و تامین به معاونت توسعه مدیریت و منابع و ستاد اشتغال دانشگاه قرار گرفت و از آن پس کلیه امورات تصمیم سازی رویداد از طریق تیم ۳نفره آقای دکتر بهزاد داورنیا معاون توسعه مدیریت ومنابع، خانم دکتر صادقه حسین زاده رئیس دبیرخانه کارآفرینی و اشتغال و آقای دکترمهدی حسین نژاد گرفته شده و اجرایی گردید.
وی تصریح کرد: در فاز اجرا در مرکز رشد فناوری سلامت با بررسی جوانب موضوع و لیست افرادی که توانایی تسهیلگری این رویداد تخصصی را داشتند احصاء و آقای حسام سردارلو به عنوان تسهیلگر رویداد انتخاب شد سپس لیست مربیان تخصصی حوزه سلامت با هماهنگی تسهیل گر رویداد تهیه و از میان لیست ۳۷ نفره پیشنهادی ۱۱ نفر با ترکیب منتورهای تخصصی حوزه سلامت و منتورهای کسب و کار و کارآفرینی و بازاریابی و مالی انتخاب شدند و با هماهنگی و مذاکره یک ماه پیش از رویداد دعوت نامه های همه منتورهای غیر بومی ارسال گردید.
معاون مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: یکی از نقاط تاریک رویدادها در سال های اخیر در منطقه اردبیل نداشتن تیم منتوری پیش رویدادی بود و در این راست تیم کارآفرینی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دعوت از ۹نفر از منتورهای بومی سعی در پر کردن این خلاء در مشاوره و پرورش ایده های دانشجویان نمود.
وی با اشاره به استفاده از ترکیب تیم کارمندی و دانشجویی در برگزاری این رویداد گفت: با هماهنگی تسهیلگر رویداد و مشارکت کانون ایده مرکز رشد و کانون کارآفرینی (کاف) معاونت فرهنگی دانشجویی جلسه هماهنگی تشکیل تیم اجرایی در مرکز رشد تشکیل و تیم اجرایی با مسئولیت دبیر کانون ایده دانشجویی مرکز رشد خانم محدثه اطهر با مشارکت ۲۶ نفر از دانشجویان عضو این دو تشکل علمی-فرهنگی دانشجویی و کارکنان مرکز رشد تشکیل و هماهنگی های اجرایی از ۳ماه قبل از رویداد آغاز شد.
مسئول برگزاری رویداد کارآفرینی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: برای انتخاب داوران با توجه به حساسیت های خاص حوزه تخصصی و محدودیت های زمانی افراد دارای صلاحیت چالش های زیادی پیش روی برگزاری بود که در نهایت با ارزیابی های انجام شده دکتر عبداللهی اصل مدیرعامل شتابدهنده سلامت کارا، مهندس حسن اطاعت مدیرعامل شرکت ایده های نوین پارسیان، دکتر کیهان ور مدیر دفتر فناوری کارافرینی و تجاری سازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، کاوه یزدی فر مدیر عملیات شتابدهنده آواتک و سرکار خانم مهندس سولماز حضرتقلی زاد مدیر عامل شرکت آرتان تبریز به همراه دکتر مهدی حسین نژاد و خانم دکترصادقه حسین زاده به عنوان داوران رویداد انجام وظیفه نمودند.
وی گفت: سپس برای اخذ مجوز از مرکز شتابدهی نوآوری اقدام گردید و برای حمایت از رویداد و استارتاپ های خروجی آن با عقد تفاهم نامه با شتابدهنده سلامت الکترونیک کارا ی تهران و دعوت از صندوق حمایت از پژوهش و فناوری سلامت تهران اقدام شد.
ثبت نام از طریق اطلاع رسانی به صورت آنلاین از سایت ایوند صورت پذیرفت و برای اولین بار رویداد کارآفرینی سلامت را با شرکت ۱۱۵ نفر از منطقه شمالغرب کشور برگزار گردید که از این تعداد ۲۲ نفر از سایر استان ها برای رویداد آمده بودند.
افتتاحیه رویداد از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۲۱ آذر ماه با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و معاونین دانشگاه و سخنرانی معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری جناب آقای دکتر بهمن حسین زاده و ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اخوان اکبری برگزار گردید.
دکتر مهدی حسین‌نژاد رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در تشریح علمی رویداد گفت: در این رویداد دانشجویان و علاقمندان به کارآفرینی و استارت‌آپ به منظور تمرین و آموزش کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای متنوع نوپا در حوزه سلامت با علاقه و رغبت حاضر شده و در مدت سه روز از این برنامه استفاده کردند و ایده های خود را با کمک مربیان حاضر در رویداد توسعه دادند.

وی محورهای این رویداد را که در شمالغرب کشور تا کنون اجرا نشده بود را خدمات هاسپیس، طرح مراقبت بیماران در منزل (هوم کر)، توسعه گردشگری سلامت، تولید و گسترش نرم‌افزارها و ابزارهای هوشمند سلامت و فرهنگ سلامت اعلام کرد.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: در این رویداد در روز اول ۵۶ ایده ارائه شد که در نهایت شرکت کنندگان با رای گیری میان خود ۱۳ ایده را به عنوان ایده برتر انتخاب نمودند که در طی دو روز شرکت کنندگان بر روی این ایده‌های انتخاب شده با همراهی مربیان کشوری و استانی کار کرده و سعی نمودند آنها را به مراحل کاربردی نزدیک کنند.
نماینده هیئت داوران رویداد با معرفی تیم های برگزیده رویداد کارآفرینی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت:
تیم اول این رویداد استارتاپ سلامت مادران و نوزادان وطن (سمنو)
تیم دوم رویداد استارتاپ داینا هلث (در حوزه گیم آموزش سلامت کودکان)
SD محافظ مسمومیت(co تیم سوم رویداد استارتاپ)
و تیم چهارم رویداد استارتاپ NHU (درحوزه پرستاری) انتخاب شد و
به برگزیدگان این رویداد ترتیب جایزه ۳میلیون، ۲میلیون از طرف شتابدهنده کارا سلامت تهران برای تیم های اول و دوم و جایزه و یک میلیون تومانی برای تیم سوم از طرف ستاد اشتغال و کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اهدا گردید.
همچنین بنا به نظر هئیت داوران تیم چهارم رویداد با تامین جایزه ۵۰۰ هزار تومانی جایزه از طرف شتابدهنده سلامت کارا از این تیم استارتاپی دانشجویی مربوط به حوزه خدمات پرستاری نیز تجلیل شد.
حسین‌نژاد به برگزاری کارگاه‌های مختلف در جریان برگزاری این رویداد کارآفرینی اشاره کرد و افزود: در کنار توسعه و تقویت محصولات ارائه شده سعی بر این است تا ساختن حداقل نمونه‌ای دارای ارزش های ذاتی از ایده ارائه شده مورد دقت و توجه قرار گیرد و مدل کسب و کار آن احصا شود در این رویداد در مجموع ۵۴ ساعت خدمات مشاوره ای و منتوری و ۶کارگاه تخصصی برگزار گردید.
وی گفت: در کنار مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و همت ستاد اشتغال و کارآفرینی و مرکز رشد فناوری سلامت این دانشگاه ما از حمایت‌های شتاب‌دهنده کارا سلامت تهران و شتاب‌دهنده منش و شتابدهنده های بومی آرتاهاب، جاویدان و تیک آپ و سودگستر نیز حضور داشتند تا از سایر دانشجویان که ایده‌های خلاقانه در حوزه کارآفرینی دارند مورد حمایت قرار گیرند.
رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به حمایت‌های دانشگاه علوم پزشکی و مرکز رشد فناوری و سلامت این دانشگاه از دانشجویان با ایده‌های خلاقانه اشاره و تصریح کرد: در کنار حمایت‌های بلاعوض تسهیلات کم بهره بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان به این افراد پرداخت می‌شود و در کنار آن ۱۰ میلیون تومان نیز به شکل بلاعوض پاداش برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
حسین‌نژاد حمایت‌های مشاوره‌ای و مدیریتی را از دانشجویان خلاق و مبتکر در ارائه طرح‌های فناورانه یادآور شد و بیان کرد: ما تمام تلاشمان را بکار گرفتیم تا با همراهی و کمک همه مسئولان به ویژه استاندار اردبیل، معاون اقتصادی استاندار و... بتوانیم بیش از گذشته از دانشجویان خلاق و مبتکر و کارآفرین حمایت کنیم.

رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تا آخر امسال رویداد کارآفرینی در حوزه تجهیزات پزشکی نیز به همت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار خواهد شد که سعی داریم در این حوزه نیز از تولیدات برتر و محصولات کارآمد به نوعی حمایت کرده و بستر پشتیبانی‌ها و تحرک و حمایت بیشتر را از این بخش به خوبی مهیا کنیم.

آخرین ویرایش۰۸ دی ۱۳۹۷