حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دکتر قدرت اخوان اکبری در خبرگزاری سبلان ما
تبین دست آوردهای ۴۰ ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان استان اردبیل
اهم عناوین عملکرد تشریح شده توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به خبرگزاری سبلان ما گفت:
به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:
اهم عناوین عملکرد تشریح شده توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به خبرگزاری سبلان ما گفت:
- بزرگترین دست آورد انقلاب، اجرای برنامه طرح تحول نظام سلامت از سال ۹۳ و هزینه کرد ۲۲۰ میلیارد تومان با هدف کاهش پرداختی از جیب مردم، حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و ارتقای کیفی خدمات پزشکی
- افتتاح، کلنگ زنی و راه اندازی ده ها پروژه مهم بهداشتی و درمانی در دو سال اخیر با اعتبار بالغ بر ۱۴۵ میلیارد تومان در استان
- افزایش ۶ شبکه بهداشتی درمانی در استان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی
- قبل از انقلاب ۵۰۰ تخت موجود بود هم اینک ۲۰۱۴ تخت فعال موجود است و تا چشم انداز ۱۴۰۴ به سقف ۴۰۰۰ تخت خواهد رسید
- راه اندازی ۱۸ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و انجام بیش از ۲ میلیون ویزیت در اجرای طرح تحول نظام سلامت با تعرفه ۵ هزار تومانی
- قبل انقلاب ۱۰۰۰ کارمند بهداشتی و درمانی داشتیم در حال حاضر ۸۲۲۰ نفر نیروی برای ۱.۳۰۰.۰۰۰ نفر جمعیت استان ارائه خدمات می نمایند.
- قبل از انقلاب ۲۰ نفر متخصص و ۵۰ پزشک عمومی در استان بود و که اکثراً خارجی بودند در حال حاضر ۹۰۳ پزشک عمومی، ۳۹۹ نفر متخصص، ۵۷ نفر فوق تخصص، ۲۵۲ نفر دندان پزشک عمومی و ۴۲ نفر دندان پزشک متخصص در حال خدمت رسانی می باشند.
- بعد از انقلاب اسلامی ۲۳ پایگاه اورژانس شهری، ۳۰ پایگاه اورژانس جاده ای با ۱۱۲ آمبولانس، ۲ اتوبوس آمبولانس و یک بالگرد هوائی به همراه بیمارستان صحرائی در خدمت مردم می باشد.
- به برکت انقلاب اسلامی و ایجاد دانشگاه علوم پزشکی در اردبیل، ۳۹ رشته آموزشی از کاردانی تا دکتری تحصیل می شود و در ۷ رشته دستیاری تخصصی نسبت به تربیت نیروهای تخصصی اقدام می شود و در حال حاضر تعداد ۳۳۶۹ نفر دانشجو در ۹ دانشکده زیر نظر ۲۳۵ هیات علمی تدریس می نمایند.
- قبل از انقلاب ۴۶ مرکز بهداشتی درمانی داشتیم که به یمن انقلاب اسلامی تعداد ۵۱۹ خانه بهداشت، ۱۱۰ مرکز جامع سلامت، ۶۴ پایگاه در خط مقدم تامین سلامت مردم استان فعال هستند.
- ارتقاء و بهبود حدوداً پنج برابری شاخص های بهداشتی و درمانی در منطقه و کاهش مرگ و میر نوزادان به ۷.۹ در هزار تولد، نوزادان زیر یکسال به ۱۱.۳ در هزار تولد و کودکان زیر ۵ سال به ۱۳.۵ در هزار تولد رسیده است.
- اخذ مجوز و آغاز عملیات مطالعاتی پروژه احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی اردبیل در دو فاز مجزا ۵۰۰ تختی
- راه ا ندازی بخش پیوند کلیه که آرزوهای دیرینه متولیان سلامت استان بوده و پایان بخشی به چشم انتظاری جمعیت ۵۲۰ نفری بیماران دیالیزی در استان است برای پیوند کلیه
- افتتاح ۲ باب بیمارستان نمین و کوثر
- عقد تفاهم نامه ۳ جانبه با استانداری، وزارت بهداشت و دانشگاه جهت احداث ۹۴ مرکز بهداشتی درمانی در استان
- افزایش ۱۴۰۰۰ متر مربع به فضای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
- راه اندازی داروخانه آموزشی و ارائه خدمات به مردم در تامین داروهای کمیاب، سرطانی و خاص