گشایش نمایشگاه غذا توسط دانشگاه در شهر اردبیل به مناسبت روز جهانی غذا
به گزارش خبرنگار وب دا و روابط عمومی دانشگاه در مراسم گشایش این نمایشگاه که در محل مدرسه مدرس واقع در چهارراه در اردبیل دایر است، مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی غذا «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت» است که ضرورت دارد همه برای تحقق این شعار و الگوی مناسب به افزایش آگاهی خود برای حفظ سلامتی و تندرستی تلاش کنیم.
مدیر غذای دانشگاه عبدالرسول ادیب تصریح کرد: در این نمایشگاه با توجه به توانمندی تولیدکنندگان استان در تولید برخی از محصولات نظیر عسل و آبهای بستهبندی سالم سعی کردیم تا این توانمندیها در معرض دید عموم قرار گیرد، زیرا در استان اردبیل تمام کارخانجات تولیدکننده آب بستهبندی بدون هیچ مشکل میکروبی، شیمیایی و یا مواد نگهدارنده سعی میکنند محصول با کیفیتی را تولید و عرضه کنند.
وی با بیان اینکه عسل تولید شده در این استان نیز از کیفیت خوبی برخوردار است، گفت: به غیر از برخی عسلهای تقلبی که با بازرسیهای مستمر سعی در جمعآوری آنها داریم، در سایر موارد عسلهای تولید شده در استان اردبیل از کیفیت خوبی برخوردار بوده و امکان عرضه آن وجود دارد.
مدیر غذای دانشگاه پزشکی اردبیل افزود: در قالب اکیپهای مشترک با جهاد کشاورزی، دامپزشکی، بهداشت محیط و سایر ادارات ذیربط سعی داریم تا بر تولید فرآوردههای دامی و لبنی نظارت داشته باشیم و ما کارخانههای متعددی را که اقدام به تولید کالباس و سوسیس بیکیفیت و غیر استاندارد میکردند، شناسایی کرده و نسبت به معرفی آنها به مراجع قضایی اقدام کنیم.
مهندس ادیب بیان کرد: در حالی که تنها ۱۰ درصد عسل تولید شده در این استان تقلبی است و ۹۰ درصد از بهداشت و سلامت کافی برخوردار بوده، در سایر استانها آمار عسلهای تقلبی تولیدی بیش از ۶۰ درصد است در حالی که کارخانههای تولید عسل در این استان تحت نظارت و مراقبت شدید هستند تا با کیفیتترین محصولات را تولید کنند.
وی از همشهریان خواست تا برای آشنایی با عملکرد معاونت غذا و دارو و نظارتی که بر این مواد غذایی و بهداشتی انجام میشود، از این نمایشگاه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر و ۱۵ تا ۱۷ عصر بازدید کنند.