رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اعلام کرد فوت 90 هزار نفر سالانه در کشور به دلیل مشکلات قلبی و عروقی

۲۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۷ کد : ۶۱۶ اخبار اصلی اخبار
تعداد بازدید:۱۲۲۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: چاقی از عوامل ابتلا به سرطان است و افراد باید در رژیم غذایی خود سعی کنند مراقبت بیشتری را انجام داده و از پرخوری پرهیز کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اعلام کرد فوت 90 هزار نفر سالانه در کشور به دلیل مشکلات قلبی و عروقی

به گزارش خبرنگار وب دا: دکتر فرهاد پورفرضی در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا اظهار کرد: چاقی از عوامل ابتلا به سرطان است و افراد باید در رژیم غذایی خود سعی کنند مراقبت بیشتری را انجام داده و از پرخوری پرهیز کنند.

وی افزود: پرخوری و کم تحرکی از عوامل اصلی سکته‌های قلبی و مغزی است که در این زمینه باید مراقبت‌های هوشمندانه‌ای را انجام داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه چاقی از عوامل ابتلا به سرطان است و پیامدهای متعددی را در به خطر انداختن سلامتی مردم به همراه دارد، گفت: سالانه ۹۰ هزار نفر در کشورمان به دلیل مشکلات قلبی و عروقی فوت می‌کنند.

دکتر فرهاد پورفرضی در توصیه های خود از خانواده‌ها خواست تا ذائقه غذایی کودکان را از دوران نوزادی به گونه‌ای شکل دهند تا با مصرف کم نمک و برای طعم بخشیدن به غذا از سبزیجات معطر و تازه و آب‌ لیموی ترش و آب نارنج استفاده شود.

وی شعار روز جهانی غذا را اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت اعلام کرد و افزود: امیدواریم هموطنانمان به نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای دقت کنند و در خرید کالا برچسب اصالت و سلامت را مد نظر داشته باشند.

دکتر پورفرضی پرهیز از مصرف مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی قاچاق و فاقد نشان ایمنی و استاندارد سلامت را به همراه کاهش مصرف قند، نمک و چربی خاطرنشان کرد و ادامه داد: برای حفظ سلامت قلب و عروق بهتر است از روغن‌های گیاهی جامد به خاطر وجود اسید چرب ترانس کم استفاده شده و خانواده‌ها در این زمینه مراقب سلامتی خود باشند.

وی با بیان اینکه باید همه به نهضت «نمکدان بر سر سفره نیاوریم» بپیوندند و از غذاهای فرآوری شده پرنمک پرهیز کنند، بیان کرد: میزان مصرف نمک در ایران بین ۱۰ تا ۱۵ گرم است در حالی که این میزان بیشتر از حد استاندارد مصرف نمک در دنیاست که کمتر از پنج گرم است.

دکتر پورفرضی یکی از علل ابتلا به دیابت را مصرف بی‌رویه قند و شکر توصیف کرد و گفت: امیدواریم هموطنان در کاهش مصرف قند و شکر نیز تلاش کرده و به جای آن سعی کنند از خرما، کشمش و انجیر خشک استفاده کنند.

آخرین ویرایش۲۷ مهر ۱۳۹۵