نشست معاون اجتماعی وزیر بهداشت با سازمانهای مردم نهاد اردبیل

۲۹ مهر ۱۳۹۵ | ۱۲:۱۳ کد : ۶۲۸ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتر ایازی افزود: در یک سال گذشته حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان و در شش ماهه اول سالجاری ۷۸۰ میلیارد تومان کمک مردمی به وزارت بهداشت شده است.
نشست معاون اجتماعی وزیر بهداشت با سازمانهای مردم نهاد اردبیل

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت در نشست سازمانهای مردم نهاد سلامت استان اردبیل گفت: سازمانهای مردم نهاد در سالهای اخیر منشاء خدمات زیادی در حوزه سلامت کشور شده اند و دربسیاری از بخشهای سلامت از قبیل ساخت بیمارستان، درمانگاه، کلینیک، و سایر بخشهای درمانی از قبیل سرطان، دیالیز، ام اس و بیماریهای خاص وارد شده اند و از طریق مردم به این بخش کمک می کنند.

معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت ادامه داد: در بسیاری از کشورها سازمانهای مردم نهاد وارد عمل شده اند و جهت فرهنگ سازی مردم برای انجام اقدامات بهداشتی اقدامات خوبی انجام داده اند و نتیجه آن کاهش ابتلایان به انواع بیماریها و کاهش هزینه کرد دولت بابت همین بیماریها شده است.

وی افزود: اگر ما بتوانیم رفتار مردم را نسبت به موضوع سلامت تغییر دهیم به نحوی که با اقدامات پیشگرانه بهداشتی درصد بیماری را کاهش دهیم کمک شایان توجهی برای تامین هزینه درمانی کرده ایم.

دکتر ایازی سپس از همکاری مثبت و ارزشمند شهردار اردبیل دکتر حمید لطف اللهیان و اعضای شواری شهر اردبیل در تامین ۲۵ واحد زمین جهت احداث پایگاه سلامت و مرکز بهداشت با دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تقدیر و تشکر نمود. ‌

آخرین ویرایش۲۹ مهر ۱۳۹۵