نشست کارگروه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۲ کد : ۶۳۲۵ اخبار اصلی
نشست کارگروه مدیریت بحران دانشگاه به ریاست دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و اعضای کارگروه برگزار شد.
نشست کارگروه ستاد بحران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به وضعیت پیش آمده در کشور و تاکید مقام عالی وزارت بهداشت مبنی بر آمادگی استان ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: این نشست به منظور برنامه ریزی و آمادگی لازم در صورت نیاز استانهای بحران دیده برگزار شد

این مقام مسئول افزود: در این جلسه وضعیت آمادگی تیم های امدادرسان در حوزه های مرتبط با فوریت های پزشکی و اورژانس، بهداشت محیط و روان، حوزه غذا و دارو همچنین نیروهای مورد نیاز در حوزه درمان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و دستورات لازم به معاونت های مربوطه جهت برنامه‌ریزی‌های لازم صادرشد.

گفتنی است درابتدای جلسه دبیر مدیریت بحران دانشگاه دکتر غریبانی گزارشی از وضعیت موجود ونشست استانی وانتطارات مطروحه دراین نشست رامطرح کردند.

کانال اطلاع رسانی حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

@arumswebda