پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت روز دندانپزشک

۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۱ کد : ۶۴۳۱ اخبار دانشگاه
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت روز دندانپزشک

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در پیامی ۲۳ فروردین ماه روز دندانپزشک را به عموم دندانپزشکان وزحمتکشان این عرصه تبریک وتهنیت گفت.

در متن پیام چنین آمده است.

تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه بی شک در حوزه دهان و دندان با همکاری و مشارکت قشر زحمتکش دندانپزشکان صورت میگیرد و دراین عرصه نقش به سزایی در سلامت دهان و دندان جامعه، ارتقای کیفیت زندگی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها در دوران مختلف زندگی از کودکی تا سالمندی را برعهده دارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت «روز دندانپزشکی» از زحمات و تلاش های همکاران گرامی این حوزه در سطح استان و دانشگاه قدردانی نموده، از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون تمامی دندان پزشکان، کارکنان شاغل در بخش دندانپزشکی مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش دانشگاه را مسئلت نموده امیداست درپیشبرداهداف دانشگاه ساعی وهمچنان موفق وپیروز باشند.

دکتر قدرت اخوان اکبری

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل