نماینده وزیر بهداشت در دومین روز از سفر به اردبیل:

جهت رفع مشکلات درمانی و بهداشتی استان اردبیل مساعدت می کنیم

۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۶ کد : ۶۵۰۸ اخبار دانشگاه
دکتر حیدری مدیر کل دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت درمان و نماینده تام الاختیار مقام عالی وزارت بهداشت در دومین روز از ماموریت خود به اردبیل پس از بازدید از مراکز درمانی تروما، MRI ، بخش سی تی آنژیو بیمارستان امام خمینی (ره)، بیمارستان فاطمی و بیمارستان در حال احداث نجف زاده از مساعدت وزارت بهداشت جهت رفع مشکلات درمانی و بهداشتی درمانی اردبیل خبر داد.
جهت رفع مشکلات درمانی و بهداشتی استان اردبیل مساعدت می کنیم

به گزارش وب دا علوم پزشکی اردبیل

نماینده وزیر بهداشت پس از بازدید از بخش تروما و پس از بحث و تبادل نظر با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص کمک به تحقق اعتبار مورد نیاز بخش در حال احداث تروما اعلام مساعدت نمود.

دکتر حیدری همچنین در بازدید از بخش سی تی آنژیو بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل جهت ترخیص دستگاه سی تی آنژیو از گمرگ که توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خریداری شده دستور پیگیری داد.

مدیر کل دفتر بازرسی و ارزیابی و عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان در حال احداث نجف زاده گفت: جهت افزایش تعداد تخت‌های این بیمارستان و نحوه تامین اعتبار در نشستی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و رییس سازمان مسکن اردبیل در وزارت بهداشت پس از بررسیهای لازم مساعدت به عمل خواهد آمد.

وی همچنین در بازدید از بخش‌های مختلف مراکز درمانی اردبیل از نحوه ارائه خدمات درمانی به مراجعین مطلع گشت و از بیماران بستری ملاقات نمود.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۳۹۸