سه پروژه بهداشتی درمانی شهرستان مشکین شهر با اعتبار حدود ۳ میلیارد تومان در هفته سلامت افتتاح شد.

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۴ کد : ۶۵۸۶ اخبار اصلی
سه پروژه بهداشتی درمانی با اعتبار نزدیک به ۳ میلیارد تومان با حضور ریاست دانشگاه دکتر اخوان اکبری امام جمعه، فرماندار، نماینده و تنی چند از مسئولین شهرستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به افتتاحیه های امروز شهرستان مشکین شهر گفت: در پنجمین روز از هفته سلامت با تحقق اهداف و سیاستهای بهداشتی با پوشش همگانی سلامت در جا جای استان، خوشبختانه امروز شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی ۳ پروژه بهداشتی درمانی با حضور مسئولین شهرستان بودیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه افزود: پروژه های افتتاحی شامل مرکز جامع خدمات جامع سلامت روستایی قره قریه با ۵۰۰ متر مربع زیربنا و با جمعیت بیش از ۳۸۰۰ نفر تحت پوشش، همچنین پایگاه بهداشت شماره ۸ شهری مسکن مهر این شهرستان با ۲۵۰ متر مربع زیربنا و جمعیت تحت پوشش ۱۱ هزار نفر افتتاح گردید و ۳ واحد پانسیون پزشک در زیر بنا ۵۵۰ مترمربع کلنگ‌زنی شد و مجموعاً حدود ۳ میلیارد تومان اعتبار صرف این پروژه ها گردیده و در خدمت مردم بزرگوار این شهرستان قرار خواهد گرفت.
در ادامه سفر، ریاست دانشگاه و هیئت همراه از بخش الحاقی در حال احداث ۳۰ تختخوابی بیمارستان ولیعصر و مرکز جامع خدمات سلامت شماره ۵ شهری خیرساز با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی بازدید کرده و تسریع عملیات پیشرفت آن مورد تاکید قرار گرفت.
در پایان، نشست هماهنگی با حضور امام جمعه، فرماندار ونماینده شهرستان مشکین شهر درخصوص بررسی مشکلات و کمبودهای حوزه سلامت برگزار ونیازمندیهای بهداشتی ودرمانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.