بمناسبت هفته سلامت و ترویج فرهنگ ورزش همگانی مراسم بزرگ پیاده روی باخانواده دور دریاچه زیبای شورابیل انجام شد.

۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۶ کد : ۶۵۸۸ اخبار دانشگاه
بمناسبت هفته سلامت  و ترویج فرهنگ ورزش همگانی مراسم بزرگ پیاده روی باخانواده دور دریاچه زیبای شورابیل انجام شد.

به گزارش وبدای علوم پزشکی اردبیل

درششمین روزاز هفته سلامت به منظور ترویج فرهنگ سلامتی و ورزش، مراسم بزرگ پیاده روی همگانی با حضورعموم مردم وخانواده ها دور دریاچه زیبای شورابیل با حضور اقشار مختلف مردمی برگزار شد.

دکتر قدرت اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل که در این مراسم حضور داشت درجمع شرکت کنندگان با گرامیداشت هفته سلامت وبیان شعار واهداف تعیین شده، ضمن تاکید بر تغذیه سالم وتحرک بدنی وپیاده روی روزانه گفت: نقش خودمراقبتی وکنترل سلامتی توسط افراد برای داشتن جامعه پایدار با افراد سالم وشاداب بسیارمهم بوده و از عموم مردم درخواست میکنیم برای تحقق سلامت خود وجامعه با مراجعه به موقع به مراکز بهداشتی درمانی و دریافت خدمات لازم دست اندر کاران حوزه سلامت ودانشگاه را در امرسلامت یاری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: تغذیه سالم همراه با ورزش باعٽ جلوگیری ازانواع بیماریهامنجمله مشکلات قلبی وعروقی، دیابت، فشارخون وحتی سرطانها میشود.

گفتنی است این مراسم با همکاری ومشارکت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، شهرداری، هییت ورزشهای همگانی واداره کل ورزش وجوانان استان صورت گرفت و در پایان مراسم به منظور ترغیب و توسعه امر ورزش همگانی وخانوادگی ۸ دستگاه دوچرخه کوهستانی و۱۰ عدد دستگاه کلوکومتر از طرف دانشگاه به قید قرعه به مشارکت کننده های پیاده روی اهدا شد.