پاسخگویی به درخواست‌های مردمی توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از طریق سامانه تلفنی سامد ۱۱۱

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰ کد : ۶۸۳۴ اخبار دانشگاه

به گزارش وبدای علوم پزشکی اردبیل:
در راستای تعامل مردم و دولت و پاسخگویی به درخواست‌ها و مشکلات هم استانیهای عزیز و تأکیدات مقام عالی استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه معاونین بهداشت، درمان، توسعه و غذا و دارو از طریق شماره تماس ۱۱۱ سامانه سامد به مشکلات مطروحه مردمی پاسخ دادند.
دکتر اخوان اکبری در حاشیه این برنامه گفت: اصل پاسخگویی یکی از وظایف جدی مسئولان در شرایط فعلی جامعه است واگر درخواست یا مشکلی به دلیل مسائل قانونی یا بودجه و اعتبار قابل انجام نیست و یا به زمان نیاز دارد، همین توضیحات باید برای اطلاع مردم از زبان خود مسئول بیان شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، درخواست کار، مسایل درمانی و بهداشتی را از مهمترین خواستهای مردمی عنوان کرد.