تقدیر نماینده مردم شهرستان گرمی از هیئت رئیسه دانشگاه

۲۰ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۱ کد : ۷۰۴ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دیروز با حضور ریاست و معاونین دانشگاه و نماینده مردم شهرستان گرمی، فرماندار و تنی چند از مسئولین شهر گرمی جهت بررسی وضعیت حوزه سلامت این شهرستان برگزار شد.
تقدیر نماینده مردم شهرستان گرمی از هیئت رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

دکتر پورفرضی رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این نشست گفت: حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه در شهرستان گرمی صرفاً جهت رفع مشکلات و موانع بهداشتی و درمانی شهرستان گرمی صورت پذیرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حاشیه این بازدید از بیمارستان ولایت گرمی بازدید و ضمن عیادت از بیماران بستری نحوه رضایت مندی بیماران را جویا شد.

وی در ادامه گفت: بیشترین توجه دولت به حوزه سلامت در دولت یازدهم صورت گرفته است بطوریکه با اجرای طرح تحول سلامت رضایتمندی مردم استان به بیش از ۹۱ درصد در بحث درمانی و بهداشتی افزایش یافته است.

نماینده شهرستان گرمی ضمن تقدیر از تلاشهای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در راستای خدمت رسانی به مردم منطقه گرمی نیازهای این شهر را بازگو و خواستار رفع آن شد.

دکتر پورفرضی در ادامه این نشست به خبرنگار وب دا گفت: جهت خدمات درمانی بیشتر به مردم شریف شهرستان گرمی ۷ خانه بهداشت در این منطقه احداث می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: در شهرستان گرمی دستگاه رادیولوژی دیجیتال راه اندازی می شود و یک دستگاه آمبولانس نیز جهت افزایش راندمان کار امداد رسانی اختصاص داده شد.

وی افزود: بخش روان بیمارستان ولایت گرمی که در حال تجهیز است در آینده نزدیک افتتاح می شود.

دکتر پورفرضی اظهار داشت: با توزیع نیروهای تخصصی در رشته های زنان و زایمان، کودکان، بیهوشی، اعصاب و روان، قلب و پزشک عمومی مشکلات عمده در این ارتباط بزودی حل می شود.

در حاشیه این نشست دکتر حضرتی معاون درمان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه نماینده شهرستان گرمی در مسجد جامع روستای محمد بیگلو جهت رفع مشکلات بهداشتی این روستا حضور یافت.

نظر شما :