آئین تجلیل از اساتید نمونه وبرجسته حوزه آموزش دانشگاه برگزارشد.

۳۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۷۳۰۱ اخبار دانشگاه
آئین تجلیل از اساتید نمونه وبرجسته حوزه آموزش دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی خبرنگاروبدا؛

باحضور مسئولین دانشگاه مراسم تجلیل از اساتید برتر دانشگاه در سالن همایش بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.

دکتراخوان اکبری دراین مراسم ضمن قدر دانی از زحمات اساتید با اشاره به جایگاه ویژه ومقام شامخ استادومعلم درتربیت انسانها که خداوند متعال درکلام نورانیش تاکید وهمطراز با شغل انبیاء قرار داده گفت؛ پیشرفت علمی و توسعه هرچه بیشتر کمی و کیفی آموزش برای تحقق رسالت اصلی دانشگاه که همان تربیت نیروی متعهد و متخصص می باشد جزو وظایف اصلی و ماموریت محوری در آموزش و مرجعیت علمی میباشد و با استفاده از ظرفیتهای علمی موجود در دانشگاه درمسیر توسعه آموزش گامهای بلندی را با همکاری اساتید، صاحب نظران باید برداریم وهمت بلندمعلمین واساتید مجرب دانشگاه مارا دردستیابی به این هدف مقدس یاری خواهد نمود.

در ابتدای مراسم معاون آموزشی دانشگاه دکتر انتظاری گزارش کاملی از اقدامات دانشگاه در حوزه آموزش ارایه نمودند و در پایان بخش برنامه از اساتید و فعالان این عرصه بااهدای لوح تقدیر قدردانی شد. اسامی اساتید وفعالان آموزشی تجلیل شده؛