ارائه قابلیتهای درمانی استان در کنفرانس گردشگری سلامت اکو توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
به گزارش خبرنگار وب دا اردبیل ؛
دکتر اخوان اکبری در دومین کنفرانس کشورهای همکاری اقتصادی اکو در اردبیل با تبیین و تشریح قابلیتهای درمانی استان اردبیل گفت؛ برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت باحضورکشورهای عضواکو با توجه به زیرساخت ها و داشته های ارزشمند استان از لحاظ طبیعی،آب درمانی، و امکانات و تجهیزات درمانی پیشرفته فرصت مغتنمی بود تا در این کنفرانس ابعاد آن به کشورهای عضو اکو معرفی واز ظرفیت مراکز درمانی استان جهت جذب توریسم بهره کافی راببریم.
وی به اهداف و سیاستهای دانشگاه در جذب توریست در منطقه اشاره کرد و افزود؛ افق و چشمانداز استان در موضوع گردشگری سلامت در ابعاد گوناگونی مد نظر می باشد ودر این کنفرانس موضوعات مرتبط با حوزه سلامت به صورت تخصصی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
از جمله مباحث مهم موضوع مواهب طبیعی و آبهای درمانی در جای جای استان زیبا وسرسبز اردبیل است که خود پتانسیل ارزشمندی برای ایجاد زیر ساخت های درمانی در مناطق آبگرم های معدنی استان مهیا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه صحبتهای خود افزود موضوع مهم دیگری که جزو نعمات الهی در طبیعت استان وجود دارد گیاهان دارویی در جای جای استان زیبای اردبیل است که میتوان از این پتانسیل طبیعی درمانی در تعاملات گردشگری سلامت و اقتصاد سلامت بهره برداری لازم را برد.
دکتر اخوان اکبری به قابلیتهای درمانی استان و خدمات ارائه شده به بیماران خارجی تاکید کرد و افزود؛ امکانات تشخیصی درمانی پیشرفته در مراکز درمانی استان راهاندازی شده و با وجود نیروهای تخصصی و فوق تخصصی امکان ارائه خدمات ویژه در اردبیل فراهم گردیده است و با برنامهریزی صحیح و ارایه خدمات مطلوب میتوان درجذب توریسم موفق عمل کرد.
وی همچنین به خدمات فوق تخصصی در بیمارستانها ی اردبیل خبردادو گفت ؛ خدمات درمانی خاص و ویژه ای در استان راه اندازی شده مانند جراحیهای قلب و عروق، پیوند کلیه ،جراحی فوق تخصصی شبکه،راه اندازی مرکز فوق تخصصی ناباروری با انجام روشهای مختلف برای زوجهای نابارور درمنطقه واتباع خارجی و سایر خدمات ویژه تشخیصی درمانی که در اقبال کشورهای منطقه جهت دریافت خدمات درمانی موثر است.
این مقام مسئول در حوزه سلامت استان افزود؛ ماهانه۴۰ نفر در بیمارستان ها مستقیما بستری ودرمان میشوند وبیش از۱۵۰۰ نفر نیز جهت مداوا بصورت سرپایی از کشور باکو به ایران سفر میکنند و این کنفرانس و نمایشگاه فرصتی را فراهم کرد تا در این خصوص رایزنی های لازم را با برخی مسئولین وصاحب نظران کشورهای عضو اکو مطرح وراههای همکاری دوجانبه را درحوزه سلامت وتبادلات علمی ودانشجو را مورد بحث وتبادل نظر قراردهیم.