بررسی وضعیت حوزه سلامت شهرستان نمین

۲۷ آبان ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۸ کد : ۷۴۱ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
همزمان با هفته حمایت از بیماران کلیوی، دکتر پورفرضی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همراه اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، کریمی نماینده مردم شریف اردبیل، نیر، نمین و سرعین، رئیس سازمان نظام پزشکی استان و فرماندار اردبیل ضمن حضور در بخش های بیمارستان نمین از بیماران بستری در بخش دیالیز عیادت و دلجویی کردند.
بررسی وضعیت حوزه سلامت شهرستان نمین

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

پیرو این بازدید دکتر پورفرضی جهت بررسی وضعیت حوزه سلامت شهرستان نمین جلسه ای را با حضور کریمی نماینده اردبیل، فرماندار نمین و رئیس سازمان نظام پزشکی اردبیل ترتیب داد.

در این جلسه کمبودهای شهرستان نمین در حوزه سلامت مطرح و تصمیماتی گرفته شد

دکتر پورفرضی در ادامه این نشست به خبرنگار وب دا گفت: جهت خدمات رسانی بهتر به اهالی شهرستان نمین بخش سونوگرافی تا چند روز آینده در بیمارستان نمین راه اندازی می شود ضمن اینکه در آینده نزدیک دستگاه سوم دیالیز در اختیار بیمارستان نمین قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از افتتاح مرکز بهداشتی دولت آباد در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بمنظور تکمیل نیروی تخصصی در این شهر ۲ نفر متخصص داخلی، یک نفر متخصص زنان و زایمان یک نفر متخصص اطفال و تعدادی پزشکی عمومی به این شهرستان اختصاص یافته که بصورت سه شیفته در اختیار مردم باشند.

آخرین ویرایش۲۷ آبان ۱۳۹۵

نظر شما :