بازدید استاندار اردبیل مهندس بهنام جو ورئیس دانشگاه علوم پزشکی از بخشهای مختلف مرکز تروما وسوختگی بیمارستان امام ره اردبیل

۰۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۷ کد : ۸۰۸۲ اخبار اصلی
صبح امروز استاندار اردبیل مهندس بهنامجو همزمان با هفته دولت در معیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی دکتر اخوان اکبری از بخشهای مختلف و دردست تکمیل مرکز تروما وسوختگی بازدید کردند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ؛

در این بازدید استاندار اردبیل با تاکید بر تکمیل ،آماده سازی وتجهیز مرکزتروما اظهارامیدواری کرد با تامین قسمتی ازمطالبات پیمانکار ازمنابع استانی و وزارتی تا سفرریاست محترم جمهوری اسلامی به اردبیل شاهدافتتاح این پروژه در سفر ریاست جمهوری خواهیم بود.

گفتنی است این پروژه درحال حاضر با ۹۷درصد پیشرفت فیزیکی مراحل نهایی تکمیل وراه اندازی را سپری میکند.

درادامه بازدید از پروژه فاز دوم اورژانس جامع بیمارستان امام ره نیز که در حال باز سازی واحداث میباشد بازدید شد.