کارگاه آموزشی «نگرش علمی لایحه قضایی و دادخواست» دانشگاه های علوم پزشکی اردبیل – ارومیه (قطب ۲ کشور) در اردبیل برگزار شد.

۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۰ کد : ۸۰۹۵ اخبار دانشگاه

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
گارگاه آموزشی نگرش علمی لایحه قضایی و دادخواست دانشگاههای علوم پزشکی اردبیل – ارومیه (قطب 2 کشور) مطابق دستور العمل شماره 268/107/د مورخ 26/1/98 معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با حضور دانشگاه و دانشکده های تبریز، ارومیه، خلخال، سراب، خوی، مراغه و اردبیل در ششم شهریور ماه به میزبانی مدیریت حقوقی دانشگاه های علوم پزشکی اردبیل و ارومیه در اردبیل برگزار و درخصوص مباحث کاربردی در دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور تبادل نظر صورت گرفت.