برگزاری دوره آموزشی ویژه پزشکان عمومی در اردبیل

۱۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۲ کد : ۸۳۰ اخبار اصلی اخبار
برگزاری دوره آموزشی ویژه پزشکان عمومی در اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و خبرنگار وب دا:

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از برگزاری دوره آموزشی ویژه پزشکان عمومی استان در ۲۵ آذرماه خبر داد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دکتر شهرام حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار وب دا تصریح کرد: دوره یک‌ روزه توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برای پزشکان عمومی و پرستاران برگزار می‌شود.

دکتر حبیب زاده افزود: با توجه به سرعت تغییرات درعلم پزشکی و ضرورت آموزش های مکرر این دوره با هدف بازیابی اطلاعات طب و همچنین دریافت آخرین اطلاعات علمی پزشکی برگزار می‌ گردد.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل افزود: این دانشگاه ارائه خدمات کیفی به مراجعان خود را جزو اولویت‌های کاری خود می‌داند و به همین منظور سالانه کارگاه‌های آموزشی ویژه پرستاران و پزشکان و کادرهای درمانی براساس برنامه ریزیهای آموزشی برگزار می نماید.

دکتر حبیب زاده متذکر شد: در عین حال آموزش عموم شهروندان در خصوص مسائل پزشکی نیز مورد غفلت نیست و برنامه‌های متعددی برای آموزش همگانی در طول سال پیش‌بینی شده است.

وی به تولید برنامه‌های متعدد آموزشی با کمک صداوسیمای استان اشاره کرد و افزود: علاوه بر با توزیع بروشور و اطلاع‌رسانی همگانی تلاش خواهد شد مهم‌ترین و ضروری‌ترین اطلاعات پزشکی در اختیار شهروندان قرار گیرد.

نظر شما :