بمناسبت هفته بسیج

جمعی ازاعضای بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با ریاست دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۳ کد : ۹۰۵۷ اخبار دانشگاه

به گزارش وبدای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

بمناسبت هفته بسیج اعضای بسیج دانشگاه با حضور در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه با رئیس دانشگاه دیدار و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر قدرت اخوان اکبری در این دیدار با اشاره بر اقتدار بسیجیان در حفظ و حراست از میهن اسلامی گفت: : حفظ و حراست از اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به معنای پاسداری از این نظام و آرمان‌های شهدا و امام خمینی(ره) است که باید توسط بسیجیان و سایر اقشار مردم به تمام جهان عرضه شود.

وی اظهار داشت :ماندگاری و دوام انقلاب اسلامی ایران در سایه کمک و یاری خداوند متعال و با درایت و تیزبینی مقام معظم رهبری به عنوان سکاندار آن محقق شده است .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطر نشان کرد: حضور همیشگی و با اقتدار مردم بسیجی ایران اسلامی در صحنه های مختلف انقلاب و ۸ سال دفاع مقدس یکی از نقاط قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هست.

آخرین ویرایش۰۳ آذر ۱۳۹۸