اطلاعیه جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص پیشگیری از بیماری آنفولانزا

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۲۲:۱۰ کد : ۹۲۷۲ اخبار اصلی
بدنبال تداوم شیوع بیماری آنفلوآنزا و پیرو پیشنهاد مجدد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان وموافقت استانداری اردبیل در خصوص تعطیلی دو روزه مدارس در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۹و۲۰ آذرماه و با توجه به اپیدمی موجود و به منظور کنترل، پیشگیری و درمان این بیماری، فرصت دو روزه تعطیلی مدارس با هدف ممانعت از همه گیری و سپری کردن پیک بیماری و رعایت نکات ایمنی و بهداشتی لازم اعلام گردید.
اطلاعیه جدید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در خصوص پیشگیری از بیماری آنفولانزا

به اطلاع عموم هم استانیهای عزیز می رساند

به همین جهت تاکیدات بهداشتی ذیل را مجددا به استحضار مردم فهیم و گرامی استان میرساند:

۱- از حضور در تجمعات گروهی و نزدیک هم که احتمال بیماری آنفلوآنزا در برخی افراد وجود دارد اکیدا خودداری شود.

۲- به محض رویت علائم آنفولاآنزا (بدن درد شدید، سردرد ،سرفه و آبریزش بینی، تب ،خستگی شدید و بیحالی ...) بلافاصله به نزدیکترین مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایند.

۳- مبتلایان به ویروس آنفلوآنزا که هنوز علائم بیماری را درخود احساس میکنند از حضور در مدارس خودداری کنند، از دست دادن و روبوسی جدا ممانعت کرده و فاصله طولی دو متری را در منزل و بیرون از منزل رعایت کنند.

۴-به طور مرتب دستهای خود را با آب و صابون شستشو داده و هنگام سرفه با استفاده از دستمال و یا استین دست از انتشار آن در هوا جلوگیری ودرفواصل زمانی درمنزل ویا مکانهای بسته تهویه هوا صورت پذیرد.

۵- بیماران با علائم آنفولانزا از هرگونه تماس با افرادی که دارای بیماری های زمینه ای اعم از دیابت ،بیماریهای قلبی ،کلیوی ،ریوی و بیماران سرطانی می باشند و نیز با سالمندان،کودکان و مادران باردار، جدا خودداری کنند.

۶ -استراحت مطلق، مصرف مایعات و میوه جات، استفاده از ماسک ازجمله نکات مهم در پیشگیری آنفلوآنزا است. لازم به ذکراست کلیه مراکز بهداشتی ودرمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم بوده و با کنترلهای لازم در طی دو هفته آینده این بیماری فروکش خواهد کرد و بحران خاصی در استان وجود ندارد.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر هم استانی های عزیز می توانند با شماره تلفن ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اردبیل

آخرین ویرایش۱۸ آذر ۱۳۹۸